Massage til kræftramte og pårørende

Der er en helt speciel glæde ved som behandler at arbejde med kræftramte og deres pårørende. Med den rette grundviden og forberedelse, kan du støtte og glæde kræftramte og pårørende i alle sygdommens faser, når de møder op i din klinik.

Der er en helt speciel glæde ved som behandler at arbejde med kræftramte og deres pårørende. Med den rette grundviden og forberedelse, kan du støtte og glæde kræftramte og pårørende i alle sygdommens faser, når de møder op i din klinik.På kurset lærer du om forskellige kræft behandlingsformer og om følger og senfølger.

Du bliver klædt på til mødet med en kræftramt og deres pårørende og lærer hvilke mekanismer der er i spil på denne scene. Du lærer også, hvilke principper der gælder i dette felt og bliver klædt på til, hvordan du bedst møder en klient med kræft.

Du lærer 3 forskellige massager afhængig af, hvor klienten er i forløbet:


Beroligende massage
En massage, der beroliger nervesystemet. Massagen kan bruges i alle faser, når panikken og angsten er størst, når smerterne fylder og/eller klienten har lyst til en beroligende massage.

Livsstyrkende massage
En massageder befordrer livsenergien og som styrker klientens mod på livet og dets udfordringer.
 
Massage til sjælen
En simpel massage, der er designet til den sidste tid, hvor klienten kommer til massage i din klinik. En massage, som styrker sjælen og essensen, støtter afklaringen og roen mod afskeden med livet.


De to første massager kan også fint bruges til pårørende.

Kurset er en blanding af oplæg, gruppedrøftelser og massager, der samlet klæder dig solidt på til at arbejde med mennesker, der har eller får kræft samt deres pårørende.

Vi arbejder med specifikke arvævsteknikker til brystkræftramte, som er den hyppigste kræftform bland kvinder.

Kursets formål er at støtte dig til at arbejde kompetent med et let hjerte ind i et felt, der kan være rigtig svært for den enkelte. Efter kurset vil du KENDE TIL kræftfeltet og MESTRE massage til kræftramte og deres pårørende.

Målgruppe
Nordlys massører/massageterapeuter og andre behandlere, der har taget Nordlys grundform, som ønsker at tilbyde behandling til kræftramte og/eller pårørende. Der kan også være faste klienter, der pludselig får kræft, som ønsker støtte i kræftforløbet til sig selv og måske også til pårørende.

Underviseren
På kurset møder Gitte, der er massageterapeut og har arbejdet med mennesker i kriser og med kræft i mange år. Hun har selv været igennem to kræftforløb, og har utrolig meget konkret viden herfra, som hun deler åbenhjertigt ud af på kurset. 

Forudsætning:
Du skal have deltaget på Nordlys Massage Grundform.
Det er ikke muligt at fravælge Nordlys Grundform, selvom du har en anden massageuddannelse. På kurset for kræftramte forudsættes det, at du kender til hele tankegangen ind i Nordlys massage samt den specielle måde at give massage på, bruge din krop på og passe på dig selv. Har du spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte Gitte på telefon 24847244.


Underviser: Gitte Theil Pedersen

Mødetider: Første dag: 9.45-18.00
mellemliggende dage: 8.45-18.00
Sidste dag: 8.45-15.00
Hvis der er ændringer til mødetiderne vil disse fremgå af din bekræftelse.


Massage til kræftramte
Tid: 7. - 9. juni 2024


Lærer: Gitte Theil Pedersen
Sted: Silkeborg


Pris: 3.900Pris: 3.900