Massage Specialer - oversigt over dine valgmuligheder

I både Massør- og Massageterapeut Uddannelsen skal du vælge et eller flere specialer. Det give din uddannelse en personlig profil og en fordybelse, der svarer til dine interesser og profil.
Alle specialekurserne er tilgængelige, uanset om du skal bruge dem som led i en samlet uddannelse.

Disse kurser kan være speciale

I både Massør- og Massageterapeut Uddannelsen skal du vælge et eller flere specialer. Det give din uddannelse en personlig profil og en fordybelse, der svarer til dine interesser og profil.
Alle specialekurserne er tilgængelige, uanset om du skal bruge dem som led i en samlet uddannelse.Disse kurser kan være speciale

Du kan frit sammensætte dit specialeprogram, som du vil. 
Ikke alle kurser er nødvendigvis på programmet hvert år, så se i kursusoversigten, hvilke muligheder, der er aktuelle, eller ring til os, så hjælper vi dig med at sammensætte din uddannelse-

Massører skal vælge specialekurser svarende til mindst 60 timer.

Massageterapeuter skal vælge specialekurser  svarende til mindst 69 timer.


Massage til gravide
Som gravid skal man i dag tage stilling til en lang række informationer og træffe mange valg – mentalt og praktisk. Men intet er vel mere kropsligt end en graviditet? Selve fødslen kræver også en række færdigheder, som kan være svære at tilegne sig udelukkende via informationer og samtale.
SE MERE

Baby massage
Arbejder du med børn i alderen 2 måneder - 3 år? Så er dette kursus noget for dig – en opgradering af dine kompetencer i arbejdet med små børn. Vi gennemgår teorien om berøringens og bevægelsens afgørende betydning for barnets udvikling og giver dig inspiration til at introducere og integrere babymassage i dit daglige arbejde.
SE MERE

Efterfødselsmassage
Barselsperioden er en forunderlig, men også udfordrende og krævende tid. Graviditeten, fødslen, at være blevet en familie samt den forstyrrede søvn tærer på den nybagte mors fysiske og psykiske ressourcer. Samtidig er det nyfødte barn helt afhængigt af, at mor grundlæggende har det godt. Jo bedre mor har det, jo bedre trives barnet og den dybe mor/barn-kontakt styrkes.
SE MERE

Specialpædagogisk Børnemassage
Kurset er til dig, der møder børn i dit pædagogiske arbejde, som kræver en ekstra indsats for at trives og udvikle sig, eller til dig der ønsker nye ’briller’ at se børnene igennem. Det kan både være i specialpædagogiske sammenhænge, med fokus på motorik, eller i helt almindelige institutioner.

Teorien og tankegangen bag specialpædagogisk børnemassage, er med til at ændre fokus og bedre forståelsen af de børn, vi arbejder med i hverdagen.

Massage og berøring er med til at at skabe relation, øge børnenes koncentration og giver dem en bedre fornemmelse af deres krop, samt kan give dem ro og afspænding, hvilket er en stor hjælp, når hjernen modtager for mange eller for få impulser.
SE MERE

Essentiel massage og Chakrabalancering
Chakrasystemet kendes fra indiske og tibetanske videnstraditioner og har været kendt i årtusinder i østlig filosofi og tænkning. Chakraerne er energicentre, og de er nøglen til at forstå den dybere forbindelse mellem kroppen og sindet - Følelser og tanker, bevidsthed og relationer.
Derfor er arbejdet med chakrasystemet et centralt element i vores arbejde med massage, berøringsterapi og bevidsthedsudvikling.

På tre kurser i Chakrabalancering får du en avanceret indføring i chakrasystemets udviklingsmuligheder og du får en bred vifte af praktiske teknikker du umiddelbart kan integrere i terapeutisk arbejde og massage. Du lærer også en række mentale og meditative teknikker, som kan hjælpe dig i dine personlige bestræbelser på at holde dig sund og videre i din personlige udvikling.
SE MERE

Tensegrity Massage og Berøringsterapi
Tensegrity, er kroppens evne til at holde sig i balance gennem et naturligt forhold mellem fleksibilitet og stivhed.
Tensegrity et af de systemer, som den nye naturvidenskab har afdækket. Det er en af de energimedicinske helbredelsesteknikker, som man for blot få år siden ikke havde drømt om.
SE MERE

Massage til kræftramte og pårørende
Der er en helt speciel glæde ved som behandler at arbejde med kræftramte og deres pårørende. Med den rette grundviden og forberedelse, kan du støtte og glæde kræftramte og pårørende i alle sygdommens faser, når de møder op i din klinik.
SE MERE

Lymfedrænage
Lymfedrænage er en blid behandling som gives for at stimulere lymfesystemet i dens væsketransporterende funktion.

Når lymfesystemet er velfungerende, er den med til at transportere overskydende væske væk fra kroppen.
SE MERE

Dorn Metoden
Ofte kommer vores klienter med fysiske udfordringer som kroniske smerter, stivhed i led og andre symptomer, der ikke helt vil forsvinde. Nogle oplever ikke at kunne blive hjulpet hos læger, kiropraktikere etc. og er måske blevet sendt rundt i systemet – det er ikke længere nødvendigt, hvis man kender til Dorn Metoden.
SE MERE

Geriatrisk Massage
Geriatrisk massage er designet til at give berøring og nærhed til den ældre befolkning - at afhjælpe hudsult.

Massagen og berøringen kan bidrage til at øge blodcirkulationen, forbygge depression, forbedre balance og fleksibilitet, mindske smerter, øge mobilitet, forbedre kropsholdning, bidrage til generel trivsel og opfylde behovet for at blive rørt.
SE MERE