Massør Uddannelsen

Certificeret Massør Uddannelse giver dig en solid basis for at praktisere som professionel massør, hvad enten det er massage inden for sundhed-, wellness-, eller et af de mange specialområder vi uddanner i.
Uddannelsen giver dig mulighed for Nordlys certificering og kan, sammen med de obligatoriske basisfag, give ret til den offentlige RAB-registrering.

Certificeret Massør Uddannelse giver dig en solid basis for at praktisere som professionel massør, hvad enten det er massage inden for sundhed-, wellness-, eller et af de mange specialområder vi uddanner i.
Uddannelsen giver dig mulighed for Nordlys certificering og kan, sammen med de obligatoriske basisfag, give ret til den offentlige RAB-registrering.Massøruddannelsen er på i alt 250 lektioner, som er fordelt over 5-7 moduler, afhængigt af, hvilke specialer du vælger. Uddannelsen kan som regel gennemføres indenfor ca. et år, men kan også gennemføres over en længere periode.

Kvalitet i uddannelsen
Det er vigtigt for os, at du får den optimale uddannelse, og vores program er sammensat således, at du altid kan udvide den gennem Masterclasses og ved at tilføje nye specialer.

Massage Studerende kommer fra alle faggrupper og med alle former for baggrund. 
Nogle ønsker at få et nyt erhverv eller bierhverv medens andre, fx. fysioterapeuter, fysiurgiske massører og andre kropsbehandlere, ønsker at få udvidet deres kompetencer og få helhedsorienterede kvalifikationer. 
Pædagoger, ergoterapeuter, psykologer, psykoterapeuter og coaches ønsker at inddrage massage som et sideordnet element i deres professioner ...

Anne  er hovedunderviser på uddannelsen, og hun er en meget erfaren massageterapeut. Hun har været med til at udvikle massage helt tilbage fra den tid, hvor den moderne massage fik sit indtog i Danmark. 
Du vil også møde andre undervisere, som alle er erfarne Massageterapeuter, og som har en stor faglig kompetence indenfor det speciale, de underviser i. 
For os alle er personlig kontakt, nærværende undervisning og integration mellem krop, psyke  og bevidsthed nøglebegreber i uddannelsen.
Philip underviser på de fleste moduler i kropspsykologi og i personlig udvikling. 
Du lærer på de forskellige moduler et program, som begynder med Mindfulness og Basismeditation, og som efterhånden udvides til Essensmeditation. 
Philip underviser også i Behandlingsfilosofi og etik.

Integreret anatomi
Bevægeapparatets anatomi og fysiologi danner grundlag for kropsmassagen. Vi har udviklet en undervisningsform, hvor vi kombinere selvstudie  og praktisk anatomiundervisning, som en integreret del af undervisningen. Det gør, at du får en meget direkte og sanselig oplevelse af, hvordan kroppen fungerer.

Trainee ordningen
Du kan hurtigt komme i gang som professionel Trainee Massør 
Er du tilmeldt en hel uddannelse, kan du allerede efter Massage Grundkursus og Wellness Massage modulet,  få en 
foreløbig trainee certificering, hvor du i samråd med en supervisor, kan praktisere som semiprofessionel Nordlys Massør. Det giver dig både mulighed for at få en indtægt og for at få praktisk erfaring, medens du gør din uddannelse færdig.

Modulerne
Massør Uddannelsen er sammensat af moduler, der i alt omfatter 250 lektioner:
  • Der er fire faste moduler: Grundformen, Wellness og to Trigger moduler.   
  • Specialer på 60 lektioner. Antallet af moduler afhænger af, hvilke specialer du vælger. Se nedenfor. 
  • Praktik og Eksamen. Se nedenfor. 
Uddannelsen er fleksibel. Du kan gennemføre den over så kort eller lang tid, som det passer dig. Når først du har gennemført et modul, vil det altid kunne indgå i en samlet uddannelse. 
Ønsker du at uddanne dig som Massageterapeut, vil alle moduler fra Massør Uddannelsen indgå.
 
Nordlys Massage Grundform
Nordlys Massage Grundform er stammen i alle Nordlys-behandlinger. Det er en overordnet fremgangsmåde, som binder massagesystemet sammen. Grundformen blev udviklet af Anne & Philip Neess i årene omkring 1980. Det er en sikker og elegant metode, som tusindvis af mennesker har lært og holder af.
SE MERE

Wellnessmassage
Velvære og sundhed er det centrale i Wellness Massagerne og du lærer ni forskellige massagervarianter, som du umiddelbart kan praktisere. Skønne smukke massageoplevelser. Nogle tror, at ”det skal gøre ondt, før det bliver godt" . Wellnessmassagen beviser, at det kan gøre godt, så du får kræfter til at overvinde det, som gør ondt - i kroppen eller i sindet.
SE MERE

Triggerpunktmassage
Triggerpunktmassage er den mest effektive metode til naturlig behandling af vanskelige muskelsmerter, stivhed og spændinger i kroppen og til at lindre det ubehag, som er knyttet hertil.
Spændingshovedpine kan ofte effektivt behandles med Triggerpunktmassage.
SE MERE

Massage Specialer - oversigt over dine valgmuligheder
I både Massør- og Massageterapeut Uddannelsen skal du vælge et eller flere specialer. Det give din uddannelse en personlig profil og en fordybelse, der svarer til dine interesser og profil.
Alle specialekurserne er tilgængelige, uanset om du skal bruge dem som led i en samlet uddannelse.
SE MERE

Praksismodul
Personlig Øvepraksis, egenmassage og supervision
Øvepraksis:
Som led i din uddannelse skal du træne de massager du lærer. Det kalder vi øvepraksis. Du skal skal du gennemføre mindst 20 sessioner.
Egenmassage: Du skal selv modtage mindst 3 massager hos en godkendt Uddannelsesterapeut og oplever, hvordan professionel massage foregår.
Supervision:Du skal evaluere dine oplevelser fra din øvepraksis og modtage vejledning 1-3 møder hos en godkendt supervisorer.
SE MERE

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at sammensætte uddannelsen, så den passer ind i dit liv og arbejdsliv, og så den kommer til at bestå af præcis de moduler, der passer til dine interesser.
 
Du kan se priserne og timetal under de enkelte moduler og i Kursuskalenderen
Ved tilmelding til flere moduler, er der mulighed for at lave en månedlig betalingsordning.