Tensegrity Massage og Berøringsterapi

Tensegrity, er kroppens evne til at holde sig i balance gennem et naturligt forhold mellem fleksibilitet og stivhed.
Tensegrity et af de systemer, som den nye naturvidenskab har afdækket. Det er en af de energimedicinske helbredelsesteknikker, som man for blot få år siden ikke havde drømt om.

Tensegrity Teknikker

Tensegrity, er kroppens evne til at holde sig i balance gennem et naturligt forhold mellem fleksibilitet og stivhed.
Tensegrity et af de systemer, som den nye naturvidenskab har afdækket. Det er en af de energimedicinske helbredelsesteknikker, som man for blot få år siden ikke havde drømt om.Tensegrity Teknikker

Alt hænger sammen. Systemet udspringer af den nye forståelse for bindevævets betydning, og erkendelsen  af, hvordan krop og psyke er forbundet.

De praktiske Tensegrity Teknikker har vist sig at have en stor og forløsende virkning på fastlåste traumestrukturer, idet man afbalancerer kroppens stivhed i forhold til fleksibiliteten og generelt åbner for aktivering af de naturlige helbredelseskræfter.
Den ny indsigt har revolutioneret forståelsen af den lette energetiske berøring og affødt nye behandlingsformer, som vi nu introducerer i Danmark.

Du lærer også et avanceret testsystem, som gør det muligt at analysere kroppens mønstre. Testsystemet danner grundlag for en præcis tilrettelæggelse af den efterfølgende behandling.

Der vil indgå meditative øvelser, energiøvelser, fysisk træning, teknikker til selvhealing og til den forberedende, samtale.

Der er er to kurser i dette modul. Ved tilmelding tilmelder du dig begge trin. Prisen er pt. 9.800,00 kr. for begge moduler.


Underviser: Anne Neess
Forudsætninger: Kontakt os, hvis du ikke har været på kursus ved Anne tidligere.
Varighed: 2x4 dage / 2x32 timer
Mødetider: Første dag: 9.45-19.00
Mellemliggende dage: 8.45-18.30
Sidste dag: 8.45-15.00
Hvis der er ændringer til mødetiderne vil disse fremgå af din bekræftelse.


Psykiske Strømme og Terapeutisk Berøring
Tid: 26. februar - 2. marts 2025
16. - 18. maj 2025

Lærer: Anne Neess
Sted: Silkeborg


Pris: 9.800Pris: 9.800